Home » Wie ben ik?

WIE BEN IK?

Hoi,
Ik heet Ageeth Bakker en sinds 1 december 2018 ben ik begonnen met mijn Praktijk Leef Bewust.
Deze naam heb ik niet zomaar bedacht. Ik heb afgelopen jaar hard aan mezelf gewerkt (en nu nog bezig) en ik ben heel bewust geraakt van wat ik nu ECHT wil in mijn leven.  Ik wil onder andere echt gaan LEVEN. Dat heb ik voor een deel nog steeds niet gedaan en dat wordt nu tijd om het wel te doen. Ik ben bewust bezig met voeding en bewegen. Ik plan bewust tijd voor mezelf in. Ja, ook het hangen aan een boom, want dat is het kind in mij dat wil spelen en dat laat ik nu ook bewust toe. Ik wil veel gaan lachen, dansen en mezelf laten zien.
Ik ben op de goede weg. Heb nu ook de moed en de kracht om stappen te zetten. Zo dankbaar dat ik in mezelf heb geïnvesteerd, anders was ik nu niet zover gekomen. 
Ik ben iemand die wil zorgen. Ik heb nu door dat ik eerst voor mezelf mag zorgen en dan de ander. Die ruimte is er nu ook, dus kan ik jou helpen om aan jezelf te werken of je ontspanning aan te bieden.
Eerlijkheid en rechtvaardigheid staan hoog in mijn vaandel. Ik kan dat niet van anderen verwachten en verlangen, maar als ik dit voor mezelf na leef dan voel ik me daar goed bij.
Als ik in mijn element ben dan bezit ik creativiteit, heb ik passie en ben ik bevlogen. Volg ik mijn intuïtie dan leidt dit tot mooie dingen in mijn werk en leven. 

Wil je eerst een kennismakingsgesprek met mij (deze is gratis)? Klik dan hier en maak een afspraak.